fbpx

Je wil gezien, herkend en erkend worden.

Dat doen we met de juiste woorden, beelden en originele invalshoeken.  We vertalen strategie naar concrete acties.

Naar concrete marketing- en communicatieacties

Een pers- of PR-actie is een slimme manier om je merk in de kijker te zetten. We werken je strategie uit en werken kant-en-klare pers- en PR-acties uit. Maar evenzeer als het minder goed gaat, kan je op ons rekenen: we begeleiden je 24/7 in crisiscommunicatie, ook in de media.

Pers en PR

Een goed product of sterke dienstverlening hebben, is één ding. Deze vlot verkopen, is iets anders. We puren je verhaal uit en gieten het in een pakkende salespresentatie. Of hoe verkoop  je in één minuut je verhaal? We maken samen een elevator pitch die blijft plakken.

Sales stories

Je strategie is klaar.

En nu? Het zichtbare werk komt nu pas. Met een nieuwe huisstijl, een reclamestunt, een bedrijfsvideo of een nieuwe website… We helpen je bij de uitwerking. 

We zetten een ecosysteem van de beste specialisten rond jouw merk op. We coördineren de hele implementatie en bewaken je strategie zodat alles ‘on brand’ blijft.

Mis je een strategische toets in je marketing- en communicatieteam?  Dan komen wij je team graag versterken. We leiden ook jouw marketing-en communicatieprofessionals op. De begeleiding kan bij ons op kantoor of  bij jou op de werkvloer gebeuren.  

Reputations in huis

Creëer een sterk duurzaamheidsverhaal

Je duurzaamheidsverhaal is onlosmakelijk verbonden met je merk. Met onze eigen ontwikkelde methodiek en het D-spotmodel schrijven we een authentiek, geloofwaardig en gedragen duurzaamheidsverhaal voor jouw merk. We helpen je graag verder. Aan de hand van onze gratis duurzaamheidscommunicatiescan zetten we je op weg. Vul de vragenlijst in en wij maken een kosteloze analyse van waar jij vandaag staat op vlak van duurzaamheidscommunicatie.