fbpx

Het kantoor van Reputations in de Kerkstraat in Antwerpen – ingericht door interieurdesigners Monique Stam en Atelier Vonk – biedt plaats aan veel creativiteit. Zo veel zelfs, dat ook andere mensen er terecht kunnen om er hun kantoor van te maken. 

Onze coworkingplek ‘House of Reputations’ vlakbij het Centraal Station in Antwerpen biedt plaats aan 12 coworkers of een bedrijf met max. 8 medewerkers. Het is de ideale plek voor mensen en bedrijven die op zoek zijn naar een kleinschalige coworking space, werkhub of lokale bedrijfsvestiging waar een fijne, creatieve sfeer heerst. Het kantoor beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om je professioneel te omkaderen. 

Ben je dus op zoek naar één of meerdere werkplekken in het hart van Antwerpen als werkplek of lokale bedrijfsvestiging? Dan kan je bij ons terecht! Voor onze klanten werken we telkens samen met wisselende projectteams. Een werkplek bij ons huren, betekent dat je ook kan ingehuurd worden voor onze projecten. Een mogelijke extra win-win dus!

Wie zijn je collega’s?

Naast de ploeg van Reputations vond ook smaakbureau Meug en het team van Comproved onderdak bij ons. Geregeld zie je hier ook de mensen achter Bieren Cabardouche passeren.

Onze troeven?

  • Kantoor in bruisende buurt
  • Vlakbij het Centraal Station in Antwerpen
  • Supersnel internet & gezamenlijke printers, copiers en scanner
  • Vergaderzaal (8 pers.) met projector & TV
  • 1 aparte kantoorruimte voor 8 personen
  • Volledig uitgeruste keuken & badkamer
  • Opbergplaats voor je essentiële kantoorspullen
  • Koffie, thee & water à volonté
  • Leuk terras
  • Creatieve medebewoners

Wat kost dat?

We hanteren verschillende prijsformules, voor ieder wat wils. Elke coworker maakt naar wens gebruik van de faciliteiten van het kantoor. Geen extra kosten dus voor gebruik van vergaderzaal, printer of koffie: daar houden wij ons niet mee bezig (en dat zou jij ook niet mogen). Plug & play, plain and simple! Elke fulltime-bewoner beschikt over een vaste werkplek. Huur je 4 dagen of minder per week, dan heb je recht op een flex-plek. Voor een bedrijf tot 8 medewerkers hebben we één vaste prijs voor de volledige kantoorruimte vooraan.

Coworking House of Reputations prijslijst

Losse huur van de vergaderzaal, kan dat ook?

Dat kan. Uiteraard op voorwaarde dat de zaal niet door een van de vaste bewoners van House of Reputations wordt gebruikt. Standaard huurprijs per dagdeel (voormiddag, namiddag, avond) is 60 euro (excl. btw). Wens je daar meer informatie over, contacteer ons dan even, dan bekijken we je vraag in detail.

Jouw bedrijf bij ons in Antwerpen?

Heb je interesse in het huren van een werkplek bij House of Reputations? Neem contact met ons op en we kijken samen hoe House of Reputations jou kan helpen!